Workshops

Begeleiding en ondersteuning door Community Films

Workshops2018-04-09T15:35:44+01:00

Workshops & advies

Wil je liever persoonlijke begeleiding in jouw eigen tempo, of een éénmalige advies-sessie op maat? Of wil je een filmpje laten maken met je eigen beelden?

Neem gerust contact op. 

Projecten en samenwerkingen

Op dit moment begeleiden we diverse organisaties, groepen, initiatiefnemers  en ondernemers in de provincie Groningen. Daarnaast werken we samen met een aantal gemeenten in de regio. Hieronder enkele voorbeelden.

Workshops op locatie

Workshops op locatie

Voedselbank Het Hogeland

Foto: Voedselbank Het Hogeland tijdens een advies-sessie op maat in april 2017, over communicatie, de mogelijkheden van live streaming met Facebook Live, social media ivm zichtbaarheid en contact, apparatuur voor een smartphone. 

Voedselbank Het Hogeland

Stichting Waddengoud

Foto: Lunchpauze tijdens een advies-sessie over filmen met een smartphone, en live streaming op social media. Waddengoud is het keurmerk voor duurzame producten en diensten uit het Waddengebied, met diverse ondernemers, trekpleisters, activiteiten en accommodaties waarbij een authentieke beleving van het Wad centraal staat. Filmpjes worden inmiddels gemaakt door Waddengoud en geplaatst op hun Facebook pagina. Zie ook filmpje kookworshop Julianaschool.

Waddengoud filmt

Domies Toen Pieterburen

Vrijwilligers van de oude pastorietuin in Pieterburen ‘Domies Toen’ gaan de activiteiten en ontwikkelingen filmen van de botanische tuin, de Petruskerk, de theeschenkerij en de werkzaamheden van de vrijwilligers zelf. Zie filmpje.

Domies Toen

Den Andel filmt

Inwoners van Den Andel in de gemeente Winsum gaan de komende tijd activiteiten in hun dorp filmen. Stichting Hogeland in Beeld ondersteunt met advies over o.a. apparatuur, apps voor de smartphone en de mogelijkheden van live streaming.

Den Andel

Winsum – Dorpen in Beeld

Stichting Hogeland in Beeld in samenwerking met Gemeente Winsum. De dorpen in Winsum worden gefilmd door inwoners zelf. Het project is officieel gestart in juni  2016 tijdens een ‘Congrestival’ op het gemeentehuis in Winsum, een bijeenkomst voor inwoners, verenigingen, professionals, ondernemers en organisaties. Lees meer

Winsum

Westernieland in the picture

‘Westernieland in the Picture’. Stichting Hogeland in Beeld geeft uitleg aan bewoners over het gebruik van smartphones, camera’s, YouTube en social media. 

Al in 1985 bruisde het dorp Westernieland en is er met veel enthousiasme een dorpsfilm gemaakt. Het idee is wederom in het dorp te gaan filmen, deze keer op een aan deze tijd aangepaste manier.

Westernieland

Workshop

Heeft u interesse in een video workshop?

Vul geheel vrijblijvend het formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw Email (verplicht)

    Ja, ik heb interesse in een video workshop

    Bericht